Marianne Witte

Atelier de Grebbe

  • Ik schilder graag in opdracht uw mooie favoriete omgeving, landschap of stukje natuur.
  • De prijs van de opdracht is afhankelijk van de gebruikte techniek, de uitvoering en het formaat van het betreffende schilderij, ets of de muurschildering.
  • Een ets of schilderij kan in opdracht gemaakt worden vanaf €150,- exclusief de inlijsting.
  • De prijs van een muurschildering is afhankelijk van de voorstelling, het ontwerp, de ondergrond en het formaat, in opdracht mogelijk vanaf €300,-
  • Ik heb schilderijen in aquarel, olieverf en acrylverf in opdracht gemaakt voor instellingen zoals Ziekenhuis Vrederust in Halsteren, de gemeente Tholen, Zorgcentrum Elenahof in Stavenisse en voor particulieren en bedrijven. En hieronder enkele foto’s

Workshop, gezamenlijk schilderij en lessen

Een workshop naar een thema of groepsgewijs een gezamenlijk schilderij maken voor een bepaalde gelegenheid, informeer naar de mogelijkheden via het contact formulier.

Schilderijen in de theaterzaal van het Cromwiel door een groep cursisten gemaakt, naar mijn ontwerp.

Sinds 1986 verzorg ik de teken en schilderlessen in Ontmoetingscentrum “het Cromwiel” te Steenbergen. Deze cursussen worden aangeboden door het Kunst Centrum Steenbergen. Neem voor informatie een kijkje op de website kcsteenbergen.nl Regelmatig zijn er groepsexposities van de gemaakte werkstukken van cursisten in Steenbergen en omgeving.

Restauratie

Voor het restaureren van een schilderij of antieke lijst kunt u met mij contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden.