Workshop, Kunst, Plezier!

Workshops op maat zijn mogelijk voor particulieren, groepen en personeelsverenigingen. Een workshop op uw locatie binnen
en in het zomerseizoen op afspraak ook buiten “en plein air” te organiseren.

Plezier staat voorop en ervaring is niet nodig. Ieder maakt een uniek werkstuk dat aan het einde van de workshop kan worden meegenomen. Het is ook mogelijk om een gezamenlijk groepskunstwerk te maken dat mooi zal ogen in bijvoorbeeld uw bedrijf of kantoor.

*Workshop “schilderen met acrylverf op doek”. Een keuze uit diverse thema’s en mogelijkheden bloemen, stilleven, landschap schilderen of abstract.Tijdens deze workshop gaat u verkennen hoe u een schilderij kunt ontwerpen, opzetten en uitvoeren in acrylverf. We starten met een uitleg over materiaal en kleurgebruik. Aan de hand van het gekozen thema kan een eigen ontwerp op doek worden gezet en verder onder begeleiding uitgewerkt worden.

*Workshop “aquarel anders”. Tijdens deze workshop werkt u met aquarelverf op papier en maakt u kennis met diverse aquareltechnieken. Het werken met maskeer vloeistof, zout en andere toepassingen zorgen voor verrassende resultaten.

U krijgt technische tips en aanwijzingen over deze spannende aquareltechnieken.

De workshops zijn mogelijk vanaf 4 deelnemers en duren gemiddeld 3 uur. Alle materialen zijn inbegrepen
en de prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers vanaf € 29,50 p.p.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u bellen naar 06-44246605 of mailen naar info@atelierdegrebbe.nl

kunstworkshop2

Heeft u een persoonlijke wens voor een workshop op maat….. mail naar info@atelierdegrebbe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *